به گزارش یزدفردا: مدیرکل دفتر نظارت بر بهره برداری آب شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور از طرحهای آبرسانی استان یزد بازدید کرد.
مخازن پنج هزار مترمکعبی اردکان، ۱۰ هزار مترمکعبی میبد، ۱۰ هزار مترمکعبی تفت، ۱۵هزارمترمکعبی غدیر، ۳۰ هزار مترمکعبی فدک، ۳۰ مترمکعبی باغ خان و ۴۰ هزار مترمکعبی صفاییه از مخازن مورد بررسی در این برنامه بازدید بود.
خطوط انتقال نیز دیگر بخش طرح های آبرسانی استان بود که مدیرکل دفتر نظارت بر بهره برداری آب شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با حضور در محل حفاری و لوله گذاری از آن بازدید کرد.
جلال علمدار مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب یزد، روند پیشرفت طرحهای آبرسانی در استان را مطلوب خواند و گفت: با برنامه ریزیهای صورت گرفته مقرر شد اعتبارات کافی به این طرحها تزریق و روند تکمیل آنها سرعت گیرد.
- نویسنده : یزدفردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا

شنبه 01,اوت,2026